Шефът на НЗОК Станимир Михайлов през декември подаде оставка, която днес беше

...
Шефът на НЗОК Станимир Михайлов през декември подаде оставка, която днес беше
Коментари Харесай

Шефът на НЗОК подаде оставка, но после си промени решението

Шефът на НЗОК Станимир Михайлов през декември подаде оставка, която през днешния ден беше импортирана в Народно събрание за разглеждане. От ПП-ДБ оповестиха, че това е неприемливо и вкарванео на изключителната точка не би трябвало да се случва, а шефът на НЗОК не би трябвало да подава оставка.

След бурни диспути и отбрана на Михайлов от страна на ПП-ДБ, малко преди 10:00 часа той реши да отдръпна оставката си.

„ Ето по този начин работи мафията в България. Оставката е персонален акт, тя не се подава от депутати. Кой от тази зала се обади на Станимир Михайлов да си отдръпна оставката? Ако той си е отдръпнал оставката, тъй като някой му е споделил, значи е подвластен “, съобщи от трибуната на Народното събрание ръководителят на здравна комисия проф. Костадин Ангелов. Депутатът от ГЕРБ-СДС съобщи, че още през днешния ден ще подадат сигнал, тъй като би трябвало да се проверява под чии напън Михайлов е отдръпнал оставката.

Хамид Хамид от Движение за права и свободи съобщи, че откакто точката е импортирана за разискване то би трябвало да бъде гласувана. От ПП-ДБ желаеха отмора, с цел да може „ правния проблем “ да бъде решен, написа tribune.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР